miercuri, 6 octombrie 2010

Opriţi pământul! Vreau să cobor!

Ameţesc. Viteza asta a timpului mă omoară. Mă simt captivă în propria-mi viaţă. Prea multă alergătură, prea mult suflet risipit în zadar. Vreau să spun stop, vreau să mă opresc şi să trag aer în piept şi să o iau uşor... Nu înţeleg de unde atâta înghesuială în existenţa mea, parcă eu mă simt aceeaşi dintotdeauna.

Simt că undeva, am pierdut ceva. Ceva esenţial, ceva care mă definea. Tare mi-e că am ajuns un robot, suferind de amnezie. Nu mai ştiu ce vreau şi încotro mă îndrept. Nu mai ştiu nimic. Îmi răsună în minte doar replica pe care proful meu de filosofie din liceu obişnuia să ne-o dea : "Opriţi pământul! Vreau să cobor!"...

3 comentarii:

Deme spunea...

Salutare!

Știu că sunt offtopic, dar nu găsesc nicăieri vreo adresă de mail pentru a te putea contacta, așa că mă folosesc de ceea ce am la îndemână.

În calitate de bloggeriță albaiuliană, ești invitată la un blogmeet autohton sâmbătă, 23 octombrie. Va fi de fapt o ieșire la un pahar (două, trei, câte avem chef) de vorbă alături de ceilalți scriitori de blog din oraș. Nimic foarte oficial, poţi să-ţi laşi tocurile cui acasă :)

Dacă vrei să vii cu noi, te rog să îmi trimiți un e-mail până mâine (joi) seara, pe adresa cami.urcan[at]gmail.com, ca să știu dacă mă pot baza pe prezența ta și să te pun la curent cu toate detaliile.

O seară plăcută îți doresc! :)

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!

Lavinia spunea...

hey, din pacate pamantul si timpul nu se prea pot opri in nici un fel, dar iti pot insa ca am trecut si eu prin momente in care nu mai stiam nici eu ce vreau dar, curaj, viata e ca o lupta, trebuie sa cotinui!:)